Viva La Bali, Indonesië – Blog Indonesië

Duiken Indonesie
Alles, Blog Indonesie, Centraal Indonesie, Duiken Indonesie, Duiken vakantie, Duikplaatsen, Oost Indonesie, West Indonesie

De Australiërs kennen het en zijn er dol op… de Russen kennen het en zijn dol op de prijzen… misschien moet u eens een bezoek brengen aan het hartveroverende eiland Bali.

Het eilandgevoel is heel anders dan dat van Thailand en de omringende Indonesische eilanden, een overwoekerde stad of dwergstad loopt over de hele breedte van het eiland en zorgt voor een bruisende metropool Indonesische toeristencultuur. Ik zeg toeristencultuur omdat dit niet de Indo manier van leven is, ik ben er vrij zeker van dat als u een sierlijk stadje op het vasteland zou bezoeken, de helft van het publiek 24 uur taxichauffeurs zouden zijn en de andere helft armbanden zou verkopen, maar desondanks is de lucht er zeer geladen en het gebied heeft een goed algemeen gevoel.

Surfers van over de hele wereld komen naar de semi-beroemde stranden rond het gebied dat bekend staat als Kuta, die betrouwbare en krachtige golven beloven, de perfecte gelegenheid om te pronken met de duizenden in bikini geklede meisjes die langs de kusten staan. Het strand van Kuta zelf is bekend om zijn wereldberoemde surfwedstrijden, waar grote namen en grote watersportmerken uit Australië aan meedoen. Zozeer zelfs dat Bali een van de enige plaatsen in Azië is waar u echte kleding kunt vinden van de fabrikant wiens merk eraan verbonden is. Dit wil niet zeggen dat er geen vervalsingen in overvloed zijn, wat een humoristische tegenstelling oplevert tussen de torenhoge winkel met Billabong surfuitrusting en de man die buiten onder zijn adem ‘Billibang’ staat te mompelen en naar zijn collectie Primark-kwaliteitskleding staat te wijzen.

Bali is niet alleen bekend om het surfen, maar heeft een goede reputatie voor bijna alle watersporten; verhuur- en tourwinkels bieden wakeboards, windsurfen, kitesurfen, jetski’s, bananenboten, speedboottochten, snorkeltours, kajakken, paddleboarden, duiken en gepersonaliseerde ervaringen.

Omringd door bergachtige gebieden zijn de kust en de oceaan niet de enige plaatsen waar een vakantieganger zich kan vermaken. Trekking en wandelroutes doorkruisen het terrein met de mogelijkheid om alleen of met een gids op pad te gaan.

Bali is opgedeeld in verschillende delen, sommige beter bekend voor sommige dingen en natuurlijk andere voor andere.

Een grote aantrekkingskracht voor Suba Divers Bali maakt deel uit van wat bekend staat als de Koraaldriehoek, een gebied met ongelooflijk veel en diverse mariene biologische soorten, in de driehoek alleen al kunnen meer dan 500 soorten koraalrifbouw worden waargenomen. Dit klinkt misschien niet zo indrukwekkend totdat ik je vertel dat het ongeveer zeven keer zoveel is als er te vinden zijn op de eilanden die samen het Caribisch gebied vormen.

Afgezien van sportgerelateerde activiteiten bestrijkt het nachtleven in Bali een heel scala van walgelijk maar betaalbaar tot Noors chique, voor elk wat wils zou een man met weinig fantasie kunnen zeggen. Of als u op zoek bent naar vermaak overdag, kijk dan eens in Bali’s museumdistrict, beroemd om zijn beeldhouwwerken, kunstvoorwerpen, leer- en metaalbewerking, de Indonesische kunst heeft een lange weg afgelegd maar is nog steeds fascinerend.

De provincie Indonesië omvat niet alleen het eiland Bali, maar ook een paar andere nabijgelegen landstreken. Een bezoek waard is Nusa Penida in het westen, of maak een reis naar Java en Lombok, veel plezier op uw reis.

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *