Duiken in Bali met zeedieren – Duiken Indonesië

Duiken Indonesie
Alles, Blog Indonesie, Centraal Indonesie, Duiken Indonesie, Duiken vakantie, Duikplaatsen, Oost Indonesie, West Indonesie

Duiken op Bali is geweldig leuk, vooral als je het doet met veel van de populaire zeedieren. Een van de meest geliefde zeedieren door duikers is het zeepaardje. Dit kleine prachtige schepsel is geliefd bij iedereen. Het is aantrekkelijk en heeft zijn eigen unieke persoonlijkheid. Zeepaardjes zijn bedrieglijke foto-onderwerpen. Dit komt omdat ze in staat zijn zich te camoufleren door onmiddellijk van kleur te veranderen en zo op te gaan in de omgeving. Het mooiste is dat ze zich laten bewonen door korstvormig leven. Ze kunnen ook aanhangsels op hun lichaam laten groeien om zo goed in de omgeving op te gaan. De huid van zeepaardjes kan licht en donker worden tijdens het paren.

Duiken op Bali is de beste manier om zeepaardjes van dichtbij te bekijken. De meest voorkomende variëteit van zeepaardjes op Bali is de Barbigants. Het is een dwergzeepaardje en inheems in Indonesië. Hij is kleurrijk en komt op de eilanden in alle dieptes voor. Ze zijn vrij klein van formaat. Daarom moet u misschien een beetje voorzichtig zijn wanneer u ze vindt terwijl u diep duikt. Deze fantastische zeedieren zijn ook te vinden in de muricella zee van Papoea Nieuw Guinea, Maleisië en de Filippijnen.

Duiken in Bali met zeedieren is echt leuk. U krijgt de kans om te weten te komen hoe de onderwaterwereld overleeft en wat het doet. Als u steeds dieper in het water duikt, maakt u kennis met een aantal van de mooiste en meest verbazingwekkende zeedieren. Sommige hebben de neiging om ‘s nachts te gloeien, wat ze nog aantrekkelijker maakt. Zorg ervoor dat je met je duikinstructeur spreekt over de juiste tijd en manier om dichter bij deze prachtige wezens te komen. Hun instructies zullen je helpen meer te weten te komen over de zeebewoners.

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *