Maak van Indonesië’s land uw favoriete bestemming – Blog Indonesie

Duiken Indonesie
Alles, Blog Indonesie, Centraal Indonesie, Hotels Indonesie, Oost Indonesie, Reiswinkel, West Indonesie

De vakantie is aangebroken, maar u heeft nog geen vakantiebestemming. Ik adviseer u om Indonesië als uw vakantiebestemming te kiezen. Dit land heeft vele prachtige plaatsen. Een van de interessante attracties is het strand.

Indonesië is een land gelegen in Zuidoost-Azië. Dit land biedt prachtige stranden, wit zand, kristalhelder zeewater, en diverse cultuur aan uw bezoek. Indonesië heeft duizenden mensen van over de hele wereld betoverd om te komen genieten van haar natuurlijke schoonheid. Indonesië is een archipel die vele stranden heeft die u kunt bezoeken. Het beroemdste strand van Indonesië bevindt zich in de stad Bali. Bijna iedereen in de hele wereld kent de stad Bali. U kent deze stad ook, toch?

Beroemde stranden op Bali zijn Jimbaran Beach, Kuta Beach en Sanur Beach. U kunt daar veel leuke dingen doen. U kunt genieten van de zonsopgang / zonsondergang, surfen, duiken en zwemmen. Ook baden is favoriet bij de toeristen. U kunt langs het strand wandelen terwijl u geniet van het natuurschoon en de vriendelijkheid van de lokale bevolking.

Sommige andere Indonesische regio’s hebben nog veel aantrekkelijk natuurschoon. Balikpapan is een prachtige stad. De stad ligt op het eiland Borneo en aan het strand. Balikpapan staat bekend als oliestad omdat het veel olierijkdommen heeft. De natuurlijke rijkdom en de strategische ligging maken de stad Balikpapan tot een aangename plaats om zaken te doen en vakantie te houden.

Anyer Beach – Banten biedt een prachtige natuurlijke schoonheid. De toeristen kunnen er zwemmen en duiken want het zeewater is helder en mooi. Voor u die als hobby surfen heeft, u kunt er heerlijk surfen want er is een vrij grote golf. Dit strand ligt in Banten, dat op een afstand van ongeveer 160 kilometer van de stad Jakarta ligt met een reistijd van 2 uur. Met de afstand niet zo ver van Jakarta te maken is deze site uitgegroeid tot een van de favoriete toeristische plekken in Indonesië.

Als u surfen wilt verbazen, wachten de Mentawai eilanden op u. Deze archipel is een van de beste plaatsen om te surfen in de wereld. Grote golven het hele jaar door maken het een favoriete plek om te surfen.

Tenslotte heeft Indonesië een zeer aantrekkelijke natuurlijke schoonheid, dus de moeite waard om het hoofddoel van uw rondreis te zijn.

Dus, als u op vakantie wilt, kies dan Indonesië als uw bestemming. Laten we naar Indonesië gaan.

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *