Toeristische attracties in Indonesië – Blog Indonesie

Duiken Indonesie
Alles, Blog Indonesie, Centraal Indonesie, Hotels Indonesie, Oost Indonesie, Reiswinkel, West Indonesie

Toeristische attracties in Indonesië

Indonesië is een land van bergen, vulkanen, dichte bossen, aantrekkelijke stranden, spectaculaire natuurlijke schoonheid, die het hele jaar door de aandacht trekt van verschillende toeristen. Met zijn glorieuze tempels, enorme moskeeën, musea is Indonesië een huis van verschillende prachtige Indonesië Toeristische Attracties.

Bezienswaardigheden in Indonesië

Java-Jakarta – De hoofdstad Jakarta heeft veel behouden van de koloniale Nederlandse en Britse perioden, met vele mooie koloniale-stijl gebouwen en de onlangs gerestaureerde oude wijk. U kunt een bezoek brengen aan de torens van het Nationaal Monument, het Merdeka Plein, het Centraal Museum, de Portugese Kerk, de Istiqlal Moskee enz. Als u wilt winkelen, dan zijn de antiekmarkt op Jalan Surabaya en de batikfabrieken in de Karet de perfecte plaats voor u. Over het hele eiland worden poppenshows opgevoerd waarin traditionele wayang golak en wayang kulit marionetten verhalen uitspelen gebaseerd op bekende legendes; de voorstellingen kunnen soms de hele nacht duren.

Sumatra- Het op een na grootste eiland van Indonesië is Sumatra, dat een huis is van vulkanisch gebergte, warmwaterbronnen, onontgonnen jungle en uitgestrekte plantages. Bengkulu, Gedung Wani en Mount Loeser Reserve zijn enkele van de verbazingwekkende reservaatbossen. De populaire Indonesische Toeristische Attracties gelegen in Sumatra zijn, het Toba Meer, Lingga dorp, Bukittinggi’s Fort de Kock dat dicht bij de dierentuin ligt, markt, een opgeknapte rijstschuur en het Bundo Kandung Museum en de meest aantrekkelijke stranden aan de oostkust.

Sulawesi, in de volksmond bekend als Orchidee-eiland, is een land van hoge bergen, nevelige valleien en meren, geisers en warmwaterbronnen zoals Karumengan, Kinilow, Lahendong, Leilem en Makule. In het zuiden ligt het Bantimurung Natuurreservaat dat duizenden exotische vlinders herbergt. Het eiland heeft geisers en warmwaterbronnen, waarvan de bekendste zich bevinden in Karumengan, Kinilow, Lahendong, Leilem en Makule. Torajaland staat bekend als het “Land van de Hemelse Koningen” en de bevolking staat bekend om hun rijk versierde huizen en de gewoonte om de doden in verticale tombes op de klippen te begraven. Ujung Pandang, het vroegere Makassar, is beroemd om de Pinsa-haven waar houten schoeners van de beroemde Buganese zeevaarders liggen aangemeerd. Fort Rotterdam, gebouwd door Sultan Ala in 1660 om de stad tegen piraten te beschermen, wordt thans gerestaureerd. Racing is een populaire activiteit op het eiland; er zijn paardenraces en stierenraces en in Ranomuut zijn er races met traditionele door paarden getrokken karren.

Bali- Met zijn spectaculaire witte stranden, groene jungle en bergen is Bali een tropisch paradijs.

Het landschap van Bali bestaat uit vulkanische bergen, meren en rivieren, terrasvormige rijstvelden, reusachtige banyans en palmbossen en, aan de kust, baaien omringd met witte zandstranden. Bali is beroemd om zijn ambachten en avontuurlijke activiteiten, die worden georganiseerd op de zuidelijke stranden. Het eiland ligt op korte afstand van de oostkust van Java, over de Straat van Bali. De toeristische gebieden liggen in het zuiden, rond Sanur Beach en in Kuta, dat aan de andere kant van een smalle landengte ligt. Het eiland heeft ook duizenden tempels – het exacte aantal is nooit geteld – variërend van de grote heilige tempel in Besakih tot kleine dorpsgezichten.

Lombok – Het is een land van tempels en plaatselijke kunstnijverheid zoals rotan manden en geweven stoffen. Lombok is een populaire toeristische bestemming waar u een bezoek kunt brengen aan het Senggigi strand, de Gili eilanden, Gunung Rinjani en Desert Point, bekend om het surfen. Het eiland bezit een van de hoogste vulkanische bergen in de Indonesische archipel, de Rindjani berg. De twee belangrijkste steden zijn Mataram, de hoofdstad, en de drukke haven van Ampenan; beide zijn interessant om te verkennen. De zuidkust is rotsachtig. Het westen, met glinsterende rijstterrassen, bananen- en kokospalmbossen en vruchtbare vlaktes, lijkt op een verlengstuk van Bali. Het oosten is droog, dor en woestijnachtig van uiterlijk. Het noorden, de regio die wordt gedomineerd door de berg Rindjani, biedt dichte bossen en dramatische vergezichten. Er zijn ook enkele prachtige stranden, sommige van wit zand, andere, zoals die bij Ampenan, van zwart zand. Bij Narmada bevindt zich een enorm complex van paleiswoningen, compleet met een bron met ‘verjongend water’, gebouwd voor een vroegere Balinese koning. Bij Pamenang kunnen bezoekers een boot huren en gaan duiken in een heldere waterwereld van schitterend gekleurd koraal en nieuwsgierige tropische vissen.

Yogakartas-Hoofdstad van Java Yogakarta is het centrum van educatieve, culturele en economische activiteit. U moet de belangrijkste universiteit van Indonesië, de Gajah Mada Universiteit en verschillende kunstcentra, markten, galeries, ambachtelijke winkels en bazaars zien.

Molukse Archipel – ook bekend als de Malukse Archipel, bestaat uit 1000 eilanden, vele onbewoond en de rest zo geïsoleerd van elkaar en van de buitenwereld dat elk zijn eigen cultuur en heel vaak zijn eigen taal heeft. Halmahera is het grootste eiland van de Molukse groep en een van de meest diverse. Banda, in het midden van de Bandazee, wordt vaak het oorspronkelijke “specerijeneiland” genoemd en is beroemd als centrum van de nootmuskaatteelt. Momenteel zijn de eilanden populair om te duiken en te snorkelen.

Nusa Tengara Archipel – Nusa Penida was ooit een strafkolonie, maar trekt nu bezoekers door zijn dramatische zeegezichten en stranden. Komodo is de thuisbasis van ‘s werelds grootste en zeldzaamste varanensoort, terwijl Sumba bekend staat om zijn prachtige Ikat-doeken. Mount Keli Mutu is een van de meest spectaculaire natuurlijke bezienswaardigheden van Indonesië, beroemd om zijn drie kratermeren, waarvan de opvallende kleuren veranderen met het licht van de dag. weinig sinds het Bronzen Tijdperk, maar de bewoners van de eilanden zijn bekend als muzikanten en palmwevers. De Terawangan eilanden is een kleine groep met prachtige stranden en koraaltuinen. Lucipara heeft uitstekende wateren om te snorkelen. Bone Rate, Kangean, Tenggaya en Tukang Besi is een groep van geïsoleerde eilanden in de Flores en Banda zeeën, het toonbeeld van een tropisch paradijs.

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *