Prachtig Indonesië! Blog Indonesie – Duikenvakantie Indonesie

Duiken Indonesie
Alles, Blog Indonesie, Centraal Indonesie, Duiken Indonesie, Duiken vakantie, Duikplaatsen, Hotels Indonesie, Oost Indonesie, Reiswinkel, West Indonesie

Als u op zoek bent naar een vakantiebestemming die u zal trakteren op tropische bezienswaardigheden en pracht, de cultuur van een vreemd land, adrenaline pompende avontuurlijke sporten, exquise keuken, de beste van landschappen en waterlandschappen en een verjongende ervaring, zoek dan niet verder dan de prachtige archipel van Indonesië!

Indonesië heeft alles wat men van een tropische vakantie kan verwachten. De eilanden zijn wereldberoemd om hun spectaculaire stranden. De Indonesische stranden bieden plezier gevulde watersporten zoals para-sailing en speedboot varen, snorkelen, diepzee duiken en zonnebaden. U kunt zelfs de talrijke strandsalons bezoeken voor een tijdelijke haarlijn tattoo of er zelfs een permanent laten zetten. Indonesische tatoeëerders zijn een van de beste van het Aziatische continent. De goudoranje zonsondergang die verdwijnt in wervelingen van blauw en roze zijn niet te missen!

Budgethotels in Indonesië zijn talrijk en gemakkelijk te vinden. Deze hotels bieden de beste aanbiedingen voor een economische en slimme vakantie. U bent verzekerd van een keuken en comfort zonder compromissen. Indonesië heeft zo’n uitgestrekt en prachtig landschap, u bent verzekerd van een spectaculair uitzicht waar u ook verblijft. Laat u verrassen door ‘s werelds beste stranden en blauwste bergtoppen.

Absorbeer een natuurlijke charme

Indonesië biedt haar toeristen een unieke expeditie naar de natuur. Met regenwouden die meer dan 50% van het Indonesische grondgebied bedekken, worden deze eilandengroepen bewoond door zeldzame, unieke diersoorten zoals de babirussa, de anoa en de musang. U kunt deze prachtige dieren observeren op trektochten, diepzeeduiken of in de talrijke nationale parken die hier zijn aangelegd.

Indonesië is een potpourri van oosterse culturen, een geschiedenis die beïnvloed is door drie grote religies: Hindoeïsme, Boeddhisme en Islam. Een bezoek aan plaatsen van historisch belang en religieuze betekenis, zoals de Borobudur tempel in Midden-Java, de Taman Ayum tempel op Bali en de oude sultanaatspaleizen in Pekanbaru, mag u niet missen. Deze bezienswaardigheden geven een prachtig inzicht in het rijke culturele erfgoed van Indonesië.

Indonesische steden als Jakarta, Surabaya, Bandung en Medan zijn niet alleen centra van cultuur- en natuurtoerisme, maar ontwikkelen zich ook snel tot plaatsen van stedelijk belang. De winkelcentra in Indonesië hebben het tot een paradijs voor shoppers gemaakt. Indonesië is ook een populair internationaal centrum om muziek van zowel Aziatische als westerse genres te ervaren. Het nachtleven in deze Indonesische steden is zo kleurrijk en spectaculair als u maar kunt hopen. Met felle neonlichten, exotische entertainers en sprankelende muziek bieden de nachtclubs hier de meest ingenieuze manieren om de nacht door te feesten.

Excitehotels biedt de natuurlijke manier om te genieten van hotels in Indonesië

Excitehotels biedt hotels in Indonesië, waar u kunt genieten van de veelbesproken gastvrijheid, cultuur en keuken.

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *